Search
Close this search box.

Vitamiinit ihonhoidossa

Vitamiinit ihonhoidossa

Yhtä tärkeää kuin happi ja vesi ovat ihmiselle on myös tärkeä A-vitamiini. A-vitamiiintasapaino on parhaimmillaan alle kaksi vuotiaalla lapsella. Vähitellen vitamiinin pitoisuus laskee ihmisen ollessa kosketukissa auringon valon (UV-säteily) ja ilman saasteiden kanssa. Pelkästään ravinto ei riitä ihon A-vitamiinin tarvetta täyttämään vaan yhä useammalla on jonkin asteinen A-vitamiini vaje. Environ on kehittänyt A-vitamiinitasapainon palauttavan tieteellisesti perustellun ihonhoitomenetelmän. Environin pääpaino on portaittain nousevat vitaminipitoisuudet ja vitamiinien imeytymistä tehostavat hoidot.

Environin portaittain nousevat aktiiviaine ja vitamiinipitoisuudet käynnistävät ihon kuntoutumisen ja hoitoja voidaan täydentää tehokkaasti ja turvallisesti ihon vaativien tarpeiden mukaan. Hoidettavia iho-ongelmia ovat hyperpigmentaatio ja pigmentaatiohäiriöt, ihon kuivuus tai liiallinen talin eritys, akne sekä ikääntymisestä johtuvat muutokset. Pitkäaikaisessa käytössä iho muuttuu vahvemmaksi, sileämmäksi sekä ihon väri tasoittuu.

Keskeisimmät aktiiviaineet ovat A-vitamiini, C-vitamiini ja antioksidantit. A-vitamiinit normalisoivat ihon toimintoja, iho vahvistuu, ihon pintakerros pysyy joustavana ja kiinteänä, värisävy pysyy tasaisena, ihossa olevien rasvojen laatu paranee, puolustus ihoa uhkaavia mikrobeja vastaan paranee, kollageenin laatu parantuu, verenkierto iholla vilkastuu ja talirauhasten toiminta rauhoittuu. Environin tuotteissa A-vitamiinimuoto on pääasiallisesti retinyyipalmitaattia ja retinyyliasetaattia joita iho sietää hyvin. C-vitamiini on hyvin imeytyvää ja rasvaliukoiseen muotoon muutettua askorbyylitetraisopalmitaattia. C-vitamiini toimii yhdessä A-vitamiinin kanssa ja osallistuu kollageenini ja elastiinin tuotantoon sekä pitää muut antioksidantit aktiivisina. Antioksidantit ovat ravinnosta saatavia vitamiineja, kivennäisaineita sekä kemiallisia yhdisteitä. Nämä antioksidantit suojaavat kehoa ympäristöstä tulevia vapaita radikaaleja vastaan. Environin tuotteissa on hyvin korkeat pitoisuudet, A-vitamiinin tehokkaan toimimisen takaamiseksi, C- ja E-vitamiineja, beetakaroteenejä sekä flavonoideja.

Environin tuotteet ovat 100% puhtaita ja ne eivät sisällä väriaineita. Säilöntäaineita sekä hajusteita on mukana vain tarvittaessa. Tuotteita voi turvallisesti käyttää mikroneulaushoidoissa ja ihon syvempien kerrosten hoidossa, ihon normaalia rakennetta vahingoittamatta.

 

Sinua voisi kiinnostaa

Huulten täyteainehoidot-lipsfillers

Huulten täyteainehoidot Huultentäyteainehoidoilla on useita käyttöindikaatioita. Usein huulten täyteainehoidot mielletään turhiksi toiminpiteiksi, joilla huulet paisutetaan suhteettoman isoiksi. Nykyään huultentäyteainehoidot on

Lue lisää

PRX-T33 hoito

Historian havinaa. Parin viikon päästä tulee kuluneeksi 4 vuotta, kun PRX-T33 hoidot tulivat valikoimiimme 2018. Meiltä osallistuttiin tuolloin myös ensimmäiseen

Lue lisää