Search
Close this search box.

Mesoterapia – pintaa syvempää hoitoa

Usein mesoterapia sekoitetaan virheellisesti mikroneulaukseen. Kyseessä kuitenkin on aivan oma hoitomuoto, jossa ihoon injektoidaan joko manuaalisesti tai automaattisella mesogun laitteella juuri haluttuun syvyyteen hoitavia, korjaavia ja virkistäviä tehoaineita.
Mesoterapia hoidossa voidaan käyttää joko vitamiineja että hyaluronihappoa sekä medikaalisia aineita tai niiden kaikkien yhdistelmiä jolloin hoidosta saadaan entistä tehokkaampi. Ihoon voidaan injektoida myös hivenaineita ja antioksidantteja. Hoidon hyödyt ovat erotettavissa muutaman päivän kuluttua hoidosta, jolloin iho näyttää selkeästi hoidetulta ja terveeltä. Solu- ja molekyylitasolla hoito toimii solujen uudistumista ja toimintaa aktivoivana boosterina.
Jo yksi kerta hoitoa ns yhdistelmähoitona eli usean eri hoitavan aineen combona saa aikaan tuloksia iholla. Ihon esteettiset ominaisuudet paranevat ja ihon kosteustasapaino paranee jonka johdosta iho pysyy kimmoisana. Kuitenkin suositus hoidossa on sarjahoito 3-6 kertaan n. 2viikon sykleissä ja tämän jälkeen ylläpitohoitoina 2-4 kertaa vuodessa. Usein hoidot ajoitetaankin vuodenaikojen vaihtuessa. Talven kuivattaman ihon hoito kosteutuksella ja atooppisen ihon rauhoittamisella ja toisaalta virkistetään ja vahvistetaan ihoa. Kevään sekä kesän jälkeen hoidetaan niin ikään auringon paahteen kuivattamaa ihoa sekä valovanhentunutta ihoa. Syksyn jälkeen ihon kosteutus talven kuivattamisen ehkäisemiseksi ja ihon ilmeryppyjen pehmentäminen. Hoitoa voi tehdä myös paikallisesti. Voidaan hoitaa muun muassa pelkästään silmänympäryksen ihoa erityisesti silmänympärysihon hoitoon tarkoitetulla mesoliuoksella. Monesti hoito voidaan suunata myös decolteen ihon alueelle vaikkapa ennen tärkeitä juhlia, jos tarkoituksena on laittaa ylle avonainen puku. Iho näyttää kauniilta ja kuulaalta ja tällöin riittää vain yksi hoitokerta ellei tulosta halua ylläpitää. Mesoliokset on suunniteltu hoitamaan useita eri iho ongelmia ja näitä liuoksia yhdistelemällä ja lisäämällä niihin vitamiineja saadaan aikaan tuloksia joihin ei pinnallisia kosteusvoiteita käyttämällä pysty saavuttamaan.

Mesogun tekniikka mahdollistaa hoidon melkein kivuttomasti verrattuna normaaliin manuaaliseen injektio tekniikkaan. Mesogun hoidossa neulan syvyys määräytyy automaattisesti ja samoin nopeus millä neula kulkee edestakaisin iholle ja takaisin ompelukoneen tyylisesti ”tikaten”. Myös tipan kokoa voidaan säätää halutun kokoiseksi ja näin eri ihoalueita on helpompi hoitaa. Usein kuulen sanonnan kauneuden vuoksi täytyy kärsiä, mutta mesogun hoito on jopa rentouttavaa ihon hipsutusta verrattuna vanhanaikaiseen käsin tehtävään hoitoon.

Sensuell Esteticissä on käytössä ihoa vahvistavat ja hoitavat Skin Tech Pharma Group medikaaliset RRS mesoliukset ja vitaamiinit. RRS-Repairs-Refill-Stimulates. Korjaa-täyttä-virkistää.

Sinua voisi kiinnostaa

Huulten täyteainehoidot-lipsfillers

Huulten täyteainehoidot Huultentäyteainehoidoilla on useita käyttöindikaatioita. Usein huulten täyteainehoidot mielletään turhiksi toiminpiteiksi, joilla huulet paisutetaan suhteettoman isoiksi. Nykyään huultentäyteainehoidot on

Lue lisää

PRX-T33 hoito

Historian havinaa. Parin viikon päästä tulee kuluneeksi 4 vuotta, kun PRX-T33 hoidot tulivat valikoimiimme 2018. Meiltä osallistuttiin tuolloin myös ensimmäiseen

Lue lisää