Search
Close this search box.

Neulaton biorevitalaisaatio- PRX-T33

Suomeen loppukesällä 2018 saapui uusi hoitomuoto ihon dermiksen stimuloija PRX-T33,.
Hoidossa käytetään patentoitua teknologiaa, joka elvyttää ihoa ilman pistoshoitoja.

Hoitomuoto CE-merkitty lääketieteellinen menetelmä ja tuotetta on tutkittiin useiden vuosien ajan kliinissä tutkimuksissa. Tuote sisältää TCA-happoa 33%, joka on todella tehokas, mutta myös hyvin voimakas tuote. PRX-T33 dermiksen stimulointi eroaa tavallisesta TCA-kuorinnasta mm. siten, että PRX-T33 tuote sisältää 33% TCA-happoa, laimeaa vetyperoksidiliuosta sekä 5% Kojihappoa. Tämä ainutlaatuinen koostumus antaa mahdollisuuden vaikuttaa vain dermiksessä, jolloin ihon pintakerros (epiteeli) säilyy vaurioittamattomana. TCA-happo on käytetty jo vuodesta 1926 ja sitä on tutkittu paljon. Sen tehtävät ovat tuhota vaurioituneet ihosolut sekä stimuloida solunjakautumista ihon tyvikerroksessa. Kojihappo on antioksidantti, joka vähentää melaniinin synteesiä, jonka ansiosta ihon väri kirkastuu ja valenee (myös pigmenttimuutokset).

PRX-T33 terapia on erittäin turvallinen käytössä. Hoidossa ei ole siksi mitään rajoitetta käyttää vaikka ympäri vuoden, jopa kesällä. Terapialla voidaan monipuolisesti hoitaa ihoa ja erilaisia iho-ongelmia. Hoito ei vaadi toipumisaikaa ja se on täysin kivuton toimenpide. Voi käyttää myös muiden kosmetologisten hoitojen rinnalla, jopa samalla hoitokäynnillä. Käyttötarkoituksia ovat kasvojen ja kaulan ihon kiinteytyminen, rinnan alueen ihon sileytyminen, arpien hoito, raskausarpien vaalentaminen.

PRX-T33 terapia sopii kaikenikäisille naisille ja miehille. Menetelmällä Ihon vanhenemista voidaan ehkäistä ilman pistoshoitoa. Erittäin hyvä hoito esim. post-akneen ja sisäänpäin painuneisiin arpiin (vesirokko arvet). Ehkäisee ja hoitaa hyperpigmentaatiota tehokkaasti. Sopii myös raskausarpien hoitoon.

Itse toimenpide ei vaadi esivalmisteluja ja kesto vain 30 minuuttia. Muutos on huomattavissa jo yhden hoitokerran jälkeen. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suositellaan sarjahoitoa 4-6 kertaa 7-10pv välein. Jotta hoidon Toimenpiteitä suorittavat ainoastaan tähän hoitomuotoon koulutetut terveydenhuollon ammattilaiset.

Jotta hoidosta saisi maksimaalisen tehon on suositeltavaa, että hoitoa jatkaa ylläpitää WiQomedin ihonhoitotuotteilla.

WiQo Eye Serum- seerumi kosteuttaa ja raikastaa ihoa sekä lievittää silmänympärysalueen turvotusta.

WiQo voide normaalille/kuivalle iholle- Kosteuttaa ja ravitsee tehokkaasti ihoa, palauttaa hydrolipidikalvon, edistää solujen uudistumista. Voiteen ansiosta ihon paikallinen immuniteetti ja suojamekanismit vahvistuvat.

WiQo Fluid stimuloi fibroblasteja, jotka vastaavat kollageenin ja elastiinin synteesistä, tuhoaa melaniinin ja hidastaa sen synteesiä, edistää solujen uudistumista ja kuolleiden solujen poistumista ihon epiteelikerroksesta, parantaa verenkiertoa kasvojen kudoksissa, tasoittaa ja parantaa ihon väriä, vahvistaa ihon suojaavia ominaisuuksia, normalisoi kosteus- ja rasvapitoisuuden, mikä vaikuttaa ihohuokosten supistumiseen sekä estää finnien ja erilaisten tulehduspesäkkeiden muodostumisen.

 

Sinua voisi kiinnostaa

Huulten täyteainehoidot-lipsfillers

Huulten täyteainehoidot Huultentäyteainehoidoilla on useita käyttöindikaatioita. Usein huulten täyteainehoidot mielletään turhiksi toiminpiteiksi, joilla huulet paisutetaan suhteettoman isoiksi. Nykyään huultentäyteainehoidot on

Lue lisää

PRX-T33 hoito

Historian havinaa. Parin viikon päästä tulee kuluneeksi 4 vuotta, kun PRX-T33 hoidot tulivat valikoimiimme 2018. Meiltä osallistuttiin tuolloin myös ensimmäiseen

Lue lisää