Search
Close this search box.

stimuloi kollageenin tuotantoa

Mikroneulaus

dermapen 4

Ihon neulaushoito

Ihon neulaushoito stimuloi kollageenin tuotantoa, samalla kuin se luo ohuita kanavia ihoon. Kanavien kautta ihonalaiskudokseen kulkeutuu tärkeitä ravintoaineita jopa 80% normaali tilannetta enemmän ravitsemaan dermistä ja ihon kantasoluja. Aktiiviaineiden imeytymisen avulla iho elpyy ja sen uudistuminen nopeutuu.

Neulaus tapahtuu kohtisuoraan mikä edistää arvetonta parantumista sekä uudistaa kollageenia kudoksessa. Mikroneulaus toimii samoin kuin monet invansiivisemmat (elimistöön syvemmälle vaikuttavat) hoitovaihtoehdot kuten Fraxel, IPL, laserhoidot sekä kemialliset kuorinnat, mutta mikroneulauksesta toipuminen tapahtuu ilman negatiivisia sivuvaikutuksia ja pitkää palautumisaikaa.

Kertakäyttöiset neulat vähentävät tulehduksen riskiä, ja säädettävä neulan pituus takaa yksilöllisen hoidon. Mikroneulauksella voidaan hoitaa sekä vahvoja ihoalueita esimerkiksi decolleten aluetta, että herkkiä ihoalueita, kuten silmänympärystä, huulia ja nenää.

 • Ikääntyvä, veltostunut iho
 • Rypyt ja juonteet
 • Pystyrypyt huulenympärysiholla
 • Ihon elvytys ja kiinteytys
 • Laajentuneet ihohuokoset
 • Raskausarvet
 • Arvet (aknearvet, kirurgiset arvet tai paloarvet)
 • Hiuspohja, ohentuneet ja vähentyneet hiukset
 • Ikääntyvä iho: 4-6 hoitokertaa 4 viikon välein
  Aknearvet 6 hoitokertaa 6 viikon välein
  Raskausarvet 4-8 hoitokertaa 4-6 viikon välein
  Hiuspohja 2-3 kertaa 4 viikon välein.

Yleensä hoitotuloksia on nähtävissä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen, mutta merkittävimmät ja pitkäkestoisimmat tulokset saavutetaan 4-6 hoitokerran jälkeen.

Ihon kunto tulee parantumaan vielä 6-12kk hoitojen jälkeen, kun ihon kotihoitoa jatketaan optimaalisilla hoitotuotteilla.

Hiuspohjan neulaushoito aktivoi hiuspohjaa ja hoidon aikana hiuspohjan ihoon imeytetyt aktiiviaineet kiihdyttävät uusien hiusten kasvua. Hiuspohjan ihon kuntoutuessa hiustenlähtö hidastuu tai jopa pysähtyy kokonaan.

arpihoidot-Environ-medikaanineulaus,-mikroneulaus-beauty)-dermapen-4
Mikroneulaus-ihonhoidot
Iho kirkastuu ja sileytyy

Yleisesti hoidosta

Neulauksen aiheuttama kivuntunne on yksilöllinen. Lyhyillä neulanpituuksilla neulaus on kivuton, mutta neulattaessa yli 0.5mm neulalla iholla aistitaan jo jonkin asteista kipua.

Hoidon jälkeen ei seuraa mitään pitkää palautumisaikaa. Punoitusta sekä pienehköä ihon hilseilyä esiintyy muutaman vuorokauden ajan hoidosta. Hoidon jälkeen voi melkeinpä välittömästi palata normaaliin arkeen. Sauna, uinti, urheilu jms on jätettävä pois muutamien päivien ajaksi, jotta iho rauhoittuu.

Ihoa ei tule meikata heti hoidon jälkeen muilla kuin mediakaalisten hoidon jälkeen tarkoitetuilla tuotteilla.

Neulaus voidaan tehdä myös ennen tai jälkeen täyteainehoitoja. Neulaus on tehtävä 1-2 vrk ennen täyteainehoitoja tai ihon on ensin palauduttava vähintään 4 vuorokautta täyteainehoidosta ennen neulausta.

Myös tähän kuten muihin hoitoihin voi varata ilmaisen konsultaatiokäynnin jonka yhteydessä voidaan tehdä hoitosuunnitelma.

Teemme mikroneulashoidot Dermapen4 mikroneulauslaitteelle tai AquaGold FineTouch mikrokanavalaitteella.