Search
Close this search box.

Hellävarainen ja tehokas timanttikuorinta

Timanttikuorinta on ihon kivuton kuorinta ja aikaa säästävä hoitomuoto sopii erinomaisesti myös kiireiselle. Jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä ja tasaisemmalta, ja säännöllisesti hoidettuna iho vaikuttaa näkyvästi kauniimmalta. Sarjahoitona timanttikuorinnalla voi hoitaa useita erilaisia iho-ongelmia, koska kuorinta parantaa ihonkuntoa huomattavasti. Sarjahoitona timanttikuorintaa suositellaan aluksi 3-6 kertaa viikon välein ja tämän jälkeen tehdään mahdollisia ylläpito hoitoja 2-4 kertaa vuodessa. Ihanteellista olisi kuoria timanttikuorinnalla iho aina vuoden aikojen vaihtuessa. Tämä hellävarainen kuorinta silottaa ryppyjä, korjaa pigmenttivirheitä ja arpeumia, poistaa mustapäitä ja talia, parantaa ihon väriä, hoitaa aknea ja uudistaa sekä kiinteyttää. Kuorinta kohdistuu ihon uloimpaan kerrokseen Timanttikuorinta sopii kaikille ihotyypeille ikään katsomatta. Hoitoa ei voida tehdä tulehtuneelle iholle, joidenkin lääkekuurien aikana, voimakkaasta couperosa taipumuksen omaavalle iholle tai tarttuvan ihotaudin yhteydessä.

Hoito ei vaadi toipumisaikaa. Timanttikuorinta on lisäksi allergiaystävällinen. Kuorinta tehostaa ihoa vastaanottamaan ihonhoitotuotteet kuorinnan jälkeen. Hoitomuotona timanttikuorinta soveltuu erinomaisesti sekä kasvojen että vartalon kuorintaan.

Hoidon aikana säädellään laitteesta tulevan imun painetta ja vaihdetaan erilaisia hoitopäitä ja tämä mahdollista myös herkkien esimerkiksi silmänympärysalueen ihon hoitamisen. Täydellisessä kasvojen alueen timanttikuorinnassa kuoritaan myös korvanlehdet ja korvan ulosnäkyvät ihoalueet sekä korvantaus iho, joka helposti jää hoitamatta muutoin.

Timanttikuorinnan tekee entistä monipuolisemmaksi siihen lisätty tehokas lisätoiminto, ihohuokosten avautumiseen ja supistumiseen vaikuttava lämpöinstrumentti. Lisätoiminnolla tehostetaan ihoa vastaanottamaan hoitovaikutukset ennen ja jälkeen kuorinnan.

Sinua voisi kiinnostaa

Huulten täyteainehoidot-lipsfillers

Huulten täyteainehoidot Huultentäyteainehoidoilla on useita käyttöindikaatioita. Usein huulten täyteainehoidot mielletään turhiksi toiminpiteiksi, joilla huulet paisutetaan suhteettoman isoiksi. Nykyään huultentäyteainehoidot on

Lue lisää

PRX-T33 hoito

Historian havinaa. Parin viikon päästä tulee kuluneeksi 4 vuotta, kun PRX-T33 hoidot tulivat valikoimiimme 2018. Meiltä osallistuttiin tuolloin myös ensimmäiseen

Lue lisää