Search
Close this search box.

Colorescience mineraalimeikit ja ihonhoito

Tänään miniklinikallani kävi konsultoimassa Coloresciencen Sairaanhoitaja Hanna Kairavuo CS mineraalimeikkisarjan käytöstä ja hyödyistä ihon hoidossa. Aiemmin Coloresciencellä ei ollut Suomessa omaa edustajaa ja minulle ei ollut kaikkea parasta mahdollista tietoa tuon sarjan hyödyistä. Colorescience on yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty mineraalimeikkisarja jossa yhdistyy ihonhoito sekä luonnollisen kaunis ehostus. Tämän päiväinen oli todella informatiivinen konsultaatiopaketti ja naisille tyypilliseen tapaan konsultointi hiukan rönsyili ja kävimme ihonhoitoa läpi aina mikroneulauksista injektiohoitoihin.

Ensinnäkin kaikille ihmisille ei sovi mikroneulaus muilla kuin neulausrullilla tai stampillä, koska mikroneulauskynän neulapää kuumenee ja toisten ihot eivät siedä kuumaa neulauspäätä ja iho vahingoittuu enemmän kuin hyötyy hoidosta ja siitä johtuen melaniinin liikatuotanto käynnistyy. Uutisessa; Suojaudu liialliselta säteilyltä
04/06/2019,  kävin läpi tuota melaniini synteesiä tarkemmin. Itse en muun muassa enää sauno ja mietinkin myös tuota syy yhteyttä tuon kuumuuden kanssa, kun omat melasmaläikät ovat kadonneet jo 10 vuotta sitten ja mikroneulausta on tehty vain maksimissaan 0.5mm syvyyteen ja sen jälkeen olen vältellyt aurinkoa ja suojannut ihon. Hoidon päätteeksi ihoa on myös viilennetty RF-Cryo laitteen Cryo hoitopäällä ja olen hoitanut myös omien mikroneulausasiakkaiden ihoa nykyään kylmällä hoitopäällä naamion läpi heti hoidon jälkeen.

Hanna myös kertoi Colersciencen värillisestä meikinpohjustusvoiteesta nimeltä Even UP (SPF50), jolla pystyy tehokkaasti suojaamaan ihoa ja peittämään jo syntyneen melasman. Sensuell Esteticissä on tuo tuote myynnissä, mutta en ole tiennyt aiemmin, että se myös ehkäisee melaniinin liiallista tuotantoa eli näin ollen vähentää uuden melasman syntymistä. Tuo tuote olisi nyt kesällä ihanteellinen suurimmalle osalle Suomalaisista. Siinä on nyt hyvä tarjous missä sillä samalla hinnalla saa Colorescinecen Hydrating Mist tuotteen, joka rauhoittaa, vähentää tulehdusta iholla, suojaa, kosteuttaa sekä Sunforgettable Broad Spectrum (SPF50) tuotteen, joka on täydellinen ja turvallinen aurinkosuoja jota voi käyttää myös pienille taaperoille. Nuo extratuotteet ovat hieman normaalikokoista myynti tuotteita pienemmät ja siksi ihanteelliset matkalle.

Aion ottaa itselleni nyt Espanjaan tuon toisen setin tuosta tarjouksesta eli All Calmin (kärsin couperosasta, herkästä ihosta) ja tuo All Calm peittää couperosan ja ehkäisee uusien pinnallisten verisuonien muodostumisen ja hoitaa rosaceaa jonka esiaste tuo couperosa itse asiassa on. Tuote on ihanteellinen myös acne ihon hoidossa, koska se ei entisestään tuki ihohuokosia kuten ei muutkaan Colersciencen tuotteet. Hinta tällä Even Up tai All Calm tuotteella on 119€ ja nyt paketeissa nuo extra tuotteet mukana.

Lisäksi nyt vielä Hanna kertoi infrapuna säteilystä ja sinisen valon HEV (high enegy visible light) mahdollisista haitoista joista emme vielä paljon tiedä, mutta joita tutkitaan koko ajan. Infrapunasäteilyä tulee auringosta ja sinisenvalon vaikutukselle altistumme luonnon lisäksi myös kannettavan tietokoneen ja tabletin, puhelimen TV:n ym vaikutuksesta. Ehkäpä melasman määrän kasvu on lisääntynyt näiden valoa runsaasti säteilevien laitteiden lisääntyessä. Colersciensen meikeissä on runsaasti antioksidantteja, saastesuojat vapaiden radikaalien haittoja vastaan ja lisäksi myös infrapunasuodattimet sekä tehokas suoja sinisen valon vaikutuksia vastaan.

Sinisestä valosta on toki ihonhoidossa myös hyötyä muun muassa psoriasiksen ja ekseeman hoidossa, mutta pidempi aikainen altistus voi olla iholle haitallista vaikkakaan ei näy yhtä selvästi kuin auringon polttama iho. Kuitenkin on mahdollista, että pitkäaikainen siniselle valolle altistuminen vanhentaa ihoa ennen aikaisesti. Hyödyllistä on siis suojata ihoa myös vähentämällä ruutuaikaa (harva siihen pystyy) ja suojaamalla iho turvallisilla Coloresciensen tuotteilla (huomattavasti helpompaa).

Omat suosikkini ovat Tint Du Solei, SPF 30 (sävy medium), Total Eye SPF 35 (hoitaa ja kosteuttaa tummia silmänalusia, vähentää ja ehkäisee silmäalusten juonteita), Sunforgetable Broad Spectrum SPF 50 (puuterimainen tasaisesti iholle levittyvä, mutta ei peittävä), Prime Mattify protect SPF 20 (meikinpohjustus rasvaisuuteen taipuvaiselle iholle), Natural Finish Pressed Foundation SPF 20 (sävy light beige) sekä Hydratin Mist (kosteuttaa ihoa, kiinnittää meikin, vähentää tulehdusta iholla ja rauhoittaa ihoa).

Sinua voisi kiinnostaa

Huulten täyteainehoidot-lipsfillers

Huulten täyteainehoidot Huultentäyteainehoidoilla on useita käyttöindikaatioita. Usein huulten täyteainehoidot mielletään turhiksi toiminpiteiksi, joilla huulet paisutetaan suhteettoman isoiksi. Nykyään huultentäyteainehoidot on

Lue lisää

PRX-T33 hoito

Historian havinaa. Parin viikon päästä tulee kuluneeksi 4 vuotta, kun PRX-T33 hoidot tulivat valikoimiimme 2018. Meiltä osallistuttiin tuolloin myös ensimmäiseen

Lue lisää