Search
Close this search box.

Täyteainehoidot

Restylane, Belotero, Teosyal ja Juvederm

pistoshoidot

Luonnollinen hyaluronihappo säätelee nuoren ihon kosteustasapainoa ja saa ihon näyttämään raikkaalta ja elinvoimaiselta. Iän myötä hyaluronihapon määrä ihossa vähenee, mikä johtaa ihon kuivumiseen ja kimmoisuuden vähenemiseen. Iholla alkaa näkyä ryppyjä ja juonteita. Myös muilla tekijöillä on merkitystä ikääntymisessä. Yksi esimerkki on painovoima, joka vetää ihoa alaspäin, muodostaa poimuja ja saa ihon näyttämään veltolta. Myös geneettinen perimämme vaikuttaa siihen kuinka ihomme vanhenee.

Luonnollisen hyaluronihapon väheneminen tapahtuu pikkuhiljaa ja näkyy keskikasvoilla yleensä ensimmäisenä ja vähitellen sen vähenemistä tapahtuu myös alakasvojen alueella. Huultemme täyteläisyys katoaa ja huultenympärysten iho veltostuu ja saa ympärilleen juonteita. Mitä pidempään juinteet ehtivät olla, sitä hankalampi niitä on hoitaa. Yleensä muutokset tapahtuvat vähitellen ja itse emme välttämättä huomaa muuta kuin olevamme tavallista väsyneemmän näköisiä. Silmänympärysalue ei myöskään säästy muutoksilta. Silmänympärys ihon tummuus voi lisääntyä ikääntymisen, huonon verenkierron, epäterveellisten tottumusten sekä geneettisen perimän seurauksena. Ongelmasta saattavat kärsiä myös nuoret ihmiset.

Luonnollisen hyaluronihapon poistumista ja volyymin menetystä voidaan hoitaa täyteainehoidoin. Täyteainehoidot ovat pistoshoitoja, joilla voidaan muotoilla ja korostaa kasvojen piirteitä. Tulokset voivat kestää jopa 9-24 kuukautta, valitusta hoidosta ja hoitoalueesta riippuen.

Täyteaineet lisäävät volyymia alueille, joista sitä puuttuu. Niillä voidaan mm. kohottaa poskia, muotoilla leukalinjaa, tasoittaa juonteita, ja tehdä huulista täyteläisemmät.

Vaikka haluaisit parannella vain yhtä aluetta kasvoillasi, saatamme ehdottaa myös muita alueita auttaaksemme sinua saavuttamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen. Laadimme aina hoitosuunnitelman yksilöllisten toiveidesi perusteella. Tämän vuoksi konsultaatio ennen kasvojen täyteainehoitoa on tärkeä, jotta voimme luoda sinulle yksilöllisen hoitosuunnitelman ja antaa hoidosta kustannusarvion.

Täyteaine toimenpiteissä käyttämämme täyteaineet ovat Restylane, Belotero, Teosyal ja Juvederm. Toimenpiteillä on erinomainen turvallisuusprofiili ja ne antavat luonnollisen ja pitkään kestävän lopputuloksen hoidosta riippuen 9-18 kk saakka. Kaikki tuotteet ovat CE-merkittyjä lääkinnällisiä tuotteita, jotka on kehitetty erilaisiin tarpeisiin, joka on myös saanut yhdysvaltojen lääkeviranomaisen FDA:n hyväksynnän.

Varaamalla maksuttoman sairaanhoitajan tai lääkärin konsultaation, pääset kuulemaan lisää täyteainehoidoista!
  • Mikäli sinulla on lääkärin määräämä lääkitys tai muu apteekista ostettu lääke, on ennen pistoshoitoon tuloa tärkeää tarkastaa aineen sopivuus esimerkiksi täyteainehoitojen kanssa. Voit tarkistaa lääkeaineen sopivuuden tai sopimattomuuden lääkevalmisteen mukana tulleesta pakkausselosteesta tai vaihtoehtoisesti Lääketietokeskuksen www.laakeinfo.fi palvelusta.
  • Jotkut lääkeaineet voivat reagoida muun muassa täyteaineissa yleisesti käytetyn puudutteen lidokaiinin kanssa. Tästä syystä on erittäin tärkeää, että ennen hoitoa tarkistaa lääkeaineen pakkausseloste, jotta vältytään ikäviltä komplikaatioilta.
  • Heti hoidon jälkeen emme suosittele lentoa 2-5vrk ja pidempiä lentoja on hyvä välttää vähintään yhden viikon ajan. Hyaluronihappo sitoo voimakkaasti nestettä ja turvotus ja mahdolliset mustelmat voivat pahentua tästä syystä.
  • Toipuminen täyteainehoidosta vie noin 2 viikkoa. Pistoshoidoissa neulan lävistäessä ihon ihoon aiheutetaan mikroskooppisen pieni pistohaava ja näin myös mahdollinen infektio riski kasvaa. Pistoskohdan, jonka sulkeutuminen kestää noin 6h, jona aikana ihoa ei saa kosketella eikä iholle saa laittaa meikkiä ko. alueelle. Heti hoidon jälkeen ja sitä seuraavan viikon ajan tulee välttää urheilua, saunomista, uimista sekä auringonottoa.