Search
Close this search box.

KOLLAGEENI STIMULAATTORI

PROFILO®

ikääntyneen ihon kokonaisvaltainen hoito

PROFHILO®

PROFHILO® on ikääntyneen ihon kokonaisvaltainen hoito, jonka teho perustuu hyaluronihappoon. Tuotteen levittyvyys mahdollistaa ihoa kosteuttavan ja silottavan vaikutuksen myös erittäin haastavilla osa-alueilla, kuten käsivarsissa ja kaulalla. PROFHILO®, toimii korjaamalla luonnollisesti syntyneitä ihon painaumia ja juonteita puuttumalla kudoksen ikääntymisen fysiologisiin tapahtumiin, joihin kuuluu ihon vähentynyt kosteudensitomiskyky, elastiinikuitujen ja kollageenin muutokset, ihon nestejännityksen heikentyminen ja ihonsävyn muutokset. Myös ihon korjausmekanismi esimerkiksi aknearvissa on mahdollista saada aktivoitua.

PROFHILO® eroaa täyteaineista monin tavoin rakenteensa ansiosta, joka antaa sen levitä suurelle alueelle kosteuden lisäämiseksi ja ihon kiinteyttämiseksi ja uudistamiseksi. Hoidon jälkeen on yleensä nähtävissä välitön kosteuttava ja ihon sävyä ja laatua parantava vaikutus. Lisäksi ihon kimmoisuus lisääntyy ja juonteet vähenevät.

PROFHILO® on nopea ja helppo tapa parantaa ihon terveyttä: Erityisesti kehitetty injektiotekniikka vähentää kipua ja tarvittavien hoitokertojen lukumäärää, tehden siitä täydellisen lounastunnilla toteutettavan kokonaisvaltaisen kasvohoidon. Vain viisi pistoskohtaa molemmin puolin riittää hoitamaan koko kasvot.

Seuraavan neljän viikon aikana hoidosta vaikutus etenee ja alkaa vaikuttaa lisäten elastiinin ja kollageenin tuotantoa. Tämä muotoilee ihoa tehokkaasti antaen sille sileämmän, tasaisemman ja kiinteämmän ulkonäön. Lisäksi hoidon tulos säilyy pitkään, vaikka valmiste ei sisällä lainkaan ristiinsidontaan vaikuttavia aineita. Valmisteen ainutlaatuinen rakenne integroituu kudokseen palauttaen ennalleen ihossa luonnollisesti esiintyvän hyaluronihapon.

Geelikoostumuksensa ansiosta PROFHILO jakautuu tasaisesti ihon alle. Tämä tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää alueilla, joita on vaikea hoitaa perinteisillä täyteaineilla, kuten kaula, niska ja otsa.

Kuinka monta hoitoa tarvitaan?

Hoitotulos koostuu kahdesta hoitokerrasta, joiden välissä on yksi kuukausi. Lisähoitoa voidaan suositella noin 4–6 kuukauden kuluttua vaikutuksen ylläpitämiseksi.