Search
Close this search box.

Neulaton mesotarapia-aktiiviaineiden tehokas imeytyshoito

Neulaton mesoterapia on infektioriskitön ja hellävarainen hoitavien tuotteiden ja aktiiviaineiden imeytys menetelmä. Menetelmä ei korvaa neulalla tehtävää perinteistä mesoterapiaa, mutta on miellyttävä vaihtoehto neula/piikkikammoiselle tai puuduteallergiselle henkilölle joka haluaa virkistää ja parantaa ihonsa toimintoja. Varsinaiseen mesoterapia hoidosta nimestään huolimatta hoidossa ei ole kyse.

Neulaton mesoterapialaiteen toiminta perustuu korkeataajuuselektroporaatio- sekä elektro-osmoosismenetelmää, jossa solukalvot tehdään läpäisevämmiksi jolloin teho- ja aktiiviaineet saadaan tehokkaasti syvälle ihon kudoksiin. Aktiiviaineiden avulla voidaan vaikuttaa useisiin ihon ongelmiin kuten rypyt, juonteet, väsynyt iho.

Menetelmässä sähköiset pulssiaallot avaavat solukalvoon hetkellisesti kanavia ja tehoaineet pääsevät ihon eri kerrosten läpi ilman, että ihoon tarvitsee puhkaista reikiä. Hoitomuoto on palkittu Nobelilla ja se antaa erinomaisia tuloksia ilman kipua, mustelmia tai turvotusta sekä infektioriskiä.

Hoitoon kuuluu terapeuttinen ultraäänitoiminto led-väriterapialla. LED-väriterapian vaikutukset ovat kiinteyttäviä ja kohottavia. Hoidon ansiosta ihohuokoset supistuvat, turvotus vähenee kasvoilta ja silmien ympäriltä, iho pehmenee ja kaksoisleukaa saadaan kiinteytymään. Hoito soveltuu erinomaisesti kasvojen alueen lihasten jännitysten laukaisemiseen, mikroverenkierron parantamiseen, pehmytsidekudoksen uudismuodostumisen lisäämiseksi.

Hoidossa on mukana myös terapeuttinen CRYO/LED-väriterapia jonka avulla hoito viimeistellään ja solukanavia viilennetään minkä ansiosta vaikuttavien aineiden hapettuminen vähenee. Hoito parantaa mikroverenkiertoa, supistaa ihohuokosia tehokkaasti ja sininen valo desinfioi ihon pintaa. Hoidolla on pitkäaikaiset vaikutukset ihon kuntoon.

Väriterapian vaikutukset ihonhoidossa ovat kiistattomia: Sininen valo säätelee sinkin, kuparin ja magnesiumin toimintaa solussa, lisää puolustussolujen määrää (vähentää infektioriskiä), aktivoi c-vitamiinin toimintaa, vapauttaa kehon endogeenisiä opioideja eli endorfiinejä. Punainen valo nostaa fibroblastien määrää estää histamiinin vapautumista syöttösoluista eli hillitsee allergisia reagtioita, säätelee sinkin, kuparin, kalsiumin, mangaanin ja magnesiumin toimintaa solussa. Lisää puolustussolujen määrää, aktivoi c-vitamiiniä, vapauttaa kehon endogeenisiä opioideja ; endorfiinejä ja enkefalliineja. Punainen valo myös estää vapaiden radikaalien syntyä.

Sinua voisi kiinnostaa

Huulten täyteainehoidot-lipsfillers

Huulten täyteainehoidot Huultentäyteainehoidoilla on useita käyttöindikaatioita. Usein huulten täyteainehoidot mielletään turhiksi toiminpiteiksi, joilla huulet paisutetaan suhteettoman isoiksi. Nykyään huultentäyteainehoidot on

Lue lisää

PRX-T33 hoito

Historian havinaa. Parin viikon päästä tulee kuluneeksi 4 vuotta, kun PRX-T33 hoidot tulivat valikoimiimme 2018. Meiltä osallistuttiin tuolloin myös ensimmäiseen

Lue lisää