Search
Close this search box.

ihoa elvyttävä sekä uudistava hoito

Mesoterapia

Elvyttää ja uudistaa ihoa

MESOTERAPIA

Mesoterapiahoito on ihon laatuun vaikuttava, ihoa elvyttävä sekä uudistava hoito. Hoito tasoittaa tehokkaasti pintaryppyjä ja kosteuttaa ihoa pitkävaikutteisesti. Mesoterapialla voidaan hoitaa myös ihon värivirheitä siihen erityisesti kehitettyjen mesoterapia tuotteiden avulla. Hoidon vaikutus on riippuvainen käytetyistä aineista ja niiden tehtävistä ihossa.

Eri mesoterapia aineita voidaan yhdistellä ja suunnitella kullekin asiakkaalle henkilökohtainen hoito-ohjelma. Parhaat tulokset hoidosta saadaan neljän-kuuden kerran sarjahoitoina 7-14 vrk välein. Ylläpito hoidot 1-3 kertaa vuodessa. Mesoterapiassa vaikuttavat aineet injektoidaan ihoon sarjapistoksilla. Vaikuttavina aineina mesoterapiassa käytetään kaikkia ihossa luonnollisesti esiintyviä yhdisteitä; hyaluronihappoa, vitamiineja, peptidejä, hivenaineita ja antioksidantteja. Hoidon avulla ihoon saadaan normaalia korkeammat pitoisuudet vaikuttavia aineita, jotka muuten eivät pääse ihon pinnan läpi ihonhoitovoiteista. Hoitojen tehoa voidaan joissakin tapauksissa parantaa yhdistämällä mesoterapiaan ihoa kiinteyttävät laitehoidot.

Revitalyn valikoimissa on nyt medikaalitason Mesotarapiahoidot, joita on mahdollista saada vain koulutetuilta terveydenhuollonammattihenkilöiltä. Hoito vaatii yleisesti muutaman päivän palautumisajan, mutta hoidon hyöty on jokaisen palautumiseen kuluneen päivän arvoinen. Hoidettavia alueita ovat kasvot, kaula, decoltee, silmänympärysiho.

Hoidot ovat hyvin siedettyjä ja harvoin allergisoivia. Kosmetiikalle allergisille hoitoa ei suositella. Hoitoa ei tehdä myöskään sairauden tai raskauden ja imetyksen aikana.

Haluatko maksaa käyntisi vastaanotollamme laskulla tai sinulle sopivissa erissä? Terveystilillä saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa!

Huom! Muistathan luoda terveystilin ennen saapumistasi hoitoon.

Resurs bank -osamaksu

Maksa käyntisi
osissa