Search
Close this search box.

Kauneudenhoito

MUUT
KAUNEUSPALVELUT

ripsien-ja-kulmien-kestovärjäys

KESTOVÄRIT

Ripsien ja kulmien kestovärjäys. Kulmien muotoilu.
Ripset ja kulmat värjätään kestovärein asiakkaan toivomuksen mukaan.

Pysyvyys kestoväreillä n. 2 viikkoa.

microblading

SWISS COLORS

MICROBLADING KEVYTPIGMENTOINTI

Microblading on kulmamuotoilua, jonka avulla asiakkaalle on mahdollista saada kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat 3D karvatekniikalla. Toimenpiteellä saadaan luotua puuttuvat kulmakarvat, vahvistettua omia kulmakarvoja tai korjattua kulmakarvojen epäsymmetriaa. Toimenpide kestää noin 2-3 tuntia.

Microbalding pysyyvyys ihossa riippuu tekniikasta, asiakkaan ihotyypistä (esim. rasvaisella iholla pysyvyys voi heikentyä). Yleinen pysyvyys on noin 6-12kk, jonka jälkeen suositellaan uusintavahvistusta. 

Microblading kulmamuotoilua ei voida tehdä raskaana oleville tai imettäville naisille. Myös jotkut sairaudet estävät toimenpiteen. Ennen kuin varaat ajan, varaa aika ilmaiseen konsultaatioon Katri Vaajamolle.

ripsien-ja-kulmien-kestovärjäys

LASHLIFT – RIPSIEN KESTOTAIVUTUS BROWSLIFT-KULMALAMINOINTI

Lashlift on ripsien kestotaivutushoito, joka taivuttaa ripset ylöspäin antaen ripsille pituutta, korkeutta ja volyymiä ilman keinotekoisia irto-osia. Ripset pysyvät taivutettuina 8-12 viikkoa jonka jälkeen hoito voidaan uusia.

Hoidon kesto n. 1h 15min.

Esteitä hoidolle ovat raskaus, imetys, alopecia, silmätulehdus, meneillään oleva sytostaattihoito sekä jotkut vaikeat kemikaaliallergiat.

Ripsipidennysten poistosta täytyy olla vähintään 6 viikkoa aikaa ennen kestotaivutusta.

HUOM! Kestotaivutukset tulee tehdä kuiviin ja meikittömiin ripsiin eikä ripsiä saa kastella vähintään 24h taivutuksesta.

Tulethan siis kestotaivutukseen meikittä, koska taivutustulos voi kärsiä, jos ripsiväriä on jouduttu poistamaan voimakkaasti juuri ennen taivutuksia.

Kulmien laminointi

Menetelmällä muotoillaan asiakkaan omista kulmakarvoista tuuheamman näköiset ja näyttävät kulmat.

BODY SUGARING – IHOKARVOJEN POISTO

Menetelmä, missä häiritsevät ihokarvat poistetaan turvallisesti ja hellävaraisesti. Karvat poistetaan karvankasvusuuntaan. Näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään ja sänkivaihetta ei tule.

Sokerointi kuorii samalla iholta kuollutta ihosolukkoa ja kirkastaa farkkujen alla harmaantuneiden säärten ihoa.

Hoidon kesto n. 30min-2h hoidettavien alueiden laajuudesta ja karvoituksen tiheydestä riippuen.

Esteitä hoidolle ovat rikkoutunut tai tulehtunut iho sokeroitavalla alueella sekä akne-lääkekuuri.

perus-jalkahoito

PERUSJALKAHOITO

Jalkojemme terveys on hyvinvoinnille ja toiminnalle merkittävä asia. Vaikka osa jalkaongelmista voi olla kiinni esimerkiksi perintötekijöistä tai sairauksista, ovat monet jalkaongelmat vältettävissä jo pelkästään elintapoja parantamalla. Joskus jalkojen kunto on hyvä tarkastuttaa asiantuntijalla ja hoidattaa samalla jalat säännöllisesti. Huolehdi jalkojesi terveydestä ja hyvinvoinnista. Ennaltaehkäisevä ja toimintakykyä edistävä jalkojenhoito myös rentouttaa jalkapohjan lihaksia.

Hoidon kulku: Hoito aloitetaan jalkojen desifioinnilla ja ihoanalyysillä, jonka jälkeen jalkojen kylvetys. Kylvyn jälkeen seuraa kovettumien poisto sekä kynsinauhojen siistiminen ja kynsien lyhentäminen ja viilaus. Hoito viimeistellään jalkavoiteella ja kevyellä hieronnalla. Tällä hetkellä saatavissa vain Shellac kestolakkauslakkaus jalkahoidon yhteydessä 40€.

Sgellac-kestolakkaukset

SHELLAC JA SHELLAC LUXE -KESTOLAKKAUS JA KEVYTKÄSIHOITO

Kestolakkaus, joka lakataan kuin kynsilakka, kestää kuin geeli ja poistetaan kuin kynsilakka. Hellävarainen kynsille. Erinomainen tuote asiakkaille, jotka eivät jaksa odotella kynsilakan kuivumista ja eivät yrityksistään huolimatta saa kynsilakkaa pysymään päivää kauemmin kauniina kynsissään.

Shellac tarjoaa kauniin intensiivisen värin sekä huippukiillon yhdessä käsittelyssä, joka kestää vähintään 14 päivää suojaten samalla asiakkaan omaa kynttä.

Rokotukset

RÄÄTÄLÖITYÄ TERVEYDENHUOLTOA ROKOTUKSIN

Tarjoamme rokotuksia, jotka eivät ole kansallisen rokotusohjelman