Search
Close this search box.

Kasvohoidot

Lymfaterapia
DERMAPLANNING

Rentouttava ja virkistävä hoito

LYMFAHIERONTA

Lymfaterapia on kevyttä sormilla tai koko kädellä tehtävää lymfahierontaa, jossa pumppaava ote vuoroin voimistuu ja kevenee siten, että se saa aikaan sekä pumppaus- että imuvaikutuksen imusuoneen.

Lymfahierontaa suositellaan aknen, rosacean ja couperosan hoitoon sekä toimii myös anti-age eli ikämuutosten hoitona. Auttaa turvotusten poistamiseen kasvojen ja silmien ympäristöstä.

Hoito helpottaa myös stressiä. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kasvolymfahieronnan ja naamion. Hoito sopii kaikille terveille rentouttavana ja virkistävänä hoitona sekä ennen kasvojen alueen kirurgisia toimenpiteitä.

LYMFAHIERONTA
Iho kirkastuu ja sileytyy

DERMAPLANNING KUORINTA

Kasvojen kuorintahoito ilman kemikaaleja ihon pintakerrokseen kuorintaan suunnitellulla kertkäyttöisellä erikoisterällä. Hoidon avulla iholta poistetaan kuolleiden ihosolujen muodostama uloin iho kerros, jolloin ihoa hoitavien seerumeiden ja voiteiden imeytyminen tehostuu ja iho kirkastuu, sekä muuttuu selvästi sileämmän näköiseksi.

Kuorinnan yhteydessä iholta poistuu myös kasvoja peittävä untuvainen ihokarvakerros ilman, että karvan laatu muuttuisi jäykemmäksi. Hoito voidaan tehdä kasvoille kerran kuukaudessa ja se vähentää aknearpia ja pieniä ryppyjä. Hoidon jälkeen iho näyttää kuulaan kirkkaalta. Hoito kestää noin 45 minuuttia ja iho ei punoita tai kutise hoidon jälkeen. Tulokset ovat havaittavissa heti hoidon jälkeen. Hoito sopii sekä miehille ja naisille. Esteenä hoidolle on ihon aktiivinen tulehdus, akne tai muu iho sairaus.

Hoito tehdään aina terveelle ja ehjälle iholle. Hoitoon sisältyy iho pintapuhdistus, kuorinta ja naamio. Hoitoon voidaan yhdistää LED-valohoito.

DERMAPLANNING-KUORINTA