Search
Close this search box.

RADIOFREKVENSSI RF-CRYO, TIMANTTIKUORINTA,
LED-VALOHOIDOT

LAITEHOIDOT

tehokas ja kivuton antiage-hoito

RADIOFREKVENSSI RF-CRYO -LAITEHOITO

Rf-Cryo on turvallinen ja tehokas hoito ja täysin kivuton antiage-hoito.
Toipumisaikaa hoidon jälkeen ei tarvita ja asiakas voi palata suoraan hoidosta normaali arkeen.

Hoidon teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihoa hallitusti sekä kaikkia ihon kerroksia johtamalla voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. Kollageenin muodostus lisääntyy hoidon ansiosta, joka ihossa on kiinteyden perusta.

RF-Cryo kutistaa pintakapillarisuonistoa sekä rasvasoluja. Ihon toiminnot paranevat ja koska lämpö parantaa verenkiertoa myös kuona-aineiden poistuminen on hoidon jälkeen vilkasta, joka puolestaan vähentää turvotusta. Tuloksena on tasaisempi iho, josta myös pienet rypyt sekä poimut vähenevät. Hoito on erittäin tehokas sarjahoitona, mutta tuloksia syntyy jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

RADIOFREKVENSSI-RF-CRYO--LAITEHOITO-
Nopea ja kivuton timantti -kuorinta

TIMANTTIKUORINTA -LAITEHOITO

Nopea ja kivuton timantti -kuorinta sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille sekä myös allergisille. Jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä ja tasaisemmalta, ja säännöllisesti hoidettuna iho vaikuttaa näkyvästi kauniimmalta.

Hoito silottaa ryppyjä, korjaa pigmenttivirheitä ja arpeumia, poistaa mustapäitä ja talia, parantaa väriä, kirkastaa samentuneen näköistä ihoa, hoitaa aknea on erinomainen myös atooppiselle iholle ja uudistaa sekä kiinteyttää. Hoidon jälkeen ei tarvita erillistä toipumisaikaa.

Voidaan yhdistää muihin hoitomuotoihin ja hoitoihin yksilöllisesti ihon tarpeiden mukaan.

Laitehoidot
Ihanteellinen aknen sekä muiden ihontulehdusten hoidossa

LED-VALOHOIDOT

GENO-LED on ihohoitolaite, joka ratkaisee monimutkaisia iho-ongelmia LED-valon avulla. Ihanteellinen aknen sekä muiden ihontulehdusten hoidossa. Se tukee ihon uudistumista ja rauhoittaa ihoa, sekä ratkaisee iho-ongelmia lähettämällä valonsäteitä, jotka ovat aallonpituuksien 423nm ja 640nm väliseltä alueelta. Koska laite käyttää voimakasta erittäin kirkasta liki infrapunan tasoisia SMD LED (Tasaiselle pinnalle asetettava laite, jossa valoa lähettävä diodi) elementtejä, tuottaen loistavia tuloksia. GENO-LED on valoaaltojen lähdelaite, joka huolehtii turvallisesti ja kivuttomasti riskeistä, jotka lukeutuvat yleisesti laserhoitojen haittapuoliin, kuten kuumuuden aiheuttamat vahingot, sekä valo-ikääntymiseen liittyvät haavat.

GENO-LED on Led laite, joka koostuu 287 erityisestä infrapuna SMD LED elementistä. Valonlähteenä LEDissä on kapea aallonpituus, tarkoittaen että valonlähde lähettää hyvin tarkasti tiettyä valon aallonpituutta. Tämän ansiosta iholle vahingollisia UV-säteitä tai IR säteilyä ei synny. Tällä teknologialla on huomattavia hyötyjä, kuten minimaaliset sivuvaikutukset ja kudoksille tai silmille aiheutettujen vahinkojen määrä, matalan energian määrän ansiosta.

Erityinen infra-punaa lähellä oleva SMD LED, ilman kipua, valo-ikääntymistä tai lämpövahinkoja.

Sinistä ja punaista valoa voidaan käyttää yhtäaikaa.

Valot joissa eri aallonpituuksia 423nm ja 640nm väliltä. Neljä eri väristä valoa.
(punainen, sininen, vihreä, keltainen)

Hoidon jälkeen ei sivuvaikutuksia tai parantumisaikaa
LED joka lähettää alle 1W energiaa ( matala-asteinen LED)
Tehokas erityyppisiin iho-ongelmiin

Turvallinen antibioottiresistanssista kärsiville
Oivallinen jälkihoitometodi kosmeettisten toimenpiteiden, kuten injektioiden, mikroneulauksen tai kemiallisen kuorinnan jälkeen.

Tilaa uutiskirje
restylane klinikka vantaa
sculptra klinikka vantaa

Vantaan Kivistössä Spinellikuja 5, 01700 Vantaa (sisäänkäynti Syväkiventie puolelta) Sijaitsemme keskeisellä paikalla Vantaan Kivistössä juna-aseman tuntumassa. Asemalta meille kestää kävellä noin 2 minuuttia. Helsingistä meille pääsee junalla 25 minuutissa ja sijaitsemme lähellä läntisen/pohjoisen Helsingin rajaa. Lähistöltä löytyy maksullisia parkkipaikkoja sekä 2h ilmaisia parkkipaikkoja Kauppakeskus Kiviksen parkkialueelta.

©All rights reserved | 2024 Revitaly